Kategorier
Folktro Mord Nyheter

Skogens väsen – berättarafton från Albert Vikstens kojby

Torsdagen den 10 mars kl. 19:00 sänder historiker Robert och historielärare Fredrik, kända från podcastarna Historier från Hälsingland och Historier från Dalarna, direkt från författare Albert Vikstens kojby i Lassekrog, strax öster om Laforsen. Vid lägerelden i pallkojan bjuds det på historier om skogens farliga väsen, brutala rövare och det hårda arbetslivet i skogen under 1800-talet, historier som sägs ha utspelat sig i Hälsingland, Härjedalen och Dalarna, och du är inbjuden!

Strax innan kl. 19 kommer en länk att läggas ut på Facebook och du kan därmed bekvämt följa kvällen hemma från soffan, i sängen eller i fåtöljen. För att komma till evenemanget klicka här.

Evenemanget är gratis men vill du SWISHa en frivillig entré blir vi såklart oerhört glada och tacksamma. Numret är: 1235672431 Har du inte SWISH funkar bankgiro också: 5111-9261

Vill du vara med på plats i stugan, dricka nykoktkaffe och lyssna på historier i skenet av den falnande elden? Hör av er. Ett ytterst fåtal platser (10 st) finns att tillgå i stugan. Pris 100 kr inkl. fika (kaffe, dricka, kaka). OBS! Måste förbokas.

Varmt välkomna!