Kategorier
Folktro Mord Nyheter

Gamla avsnitt blir ”som nya” och äldre ”påor” försvinner

Historier från Hälsingland har som podcast verkat i över fyra år, vilket är i poddsammanhang en fin siffra. När vi startade podden 2017 fanns det inga tankar på att den tillsammans med berättarkvällar, föreläsningar och författande skulle bli en så stor del av vår vardag. Därav kan vi, såhär i efterhand, känna att vissa manus och inspelningar inte riktigt fick den kärlek de egentligen behövde. Därför kommer några av de tidigare avsnitten släppas på nytt, men med nytt namn och med mycket mer information, lite som vi en gång i tiden gjorde med vårt första avsnitt vilket handlade om Sara Lund – Dubbelmörderskan från Bjart. Sara fick ett nytt, betydligt matigare avsnitt två år efter debuten vilket i sin tur gav en betydligt mustigare och mer givande historia. Det avsnittet heter ”Giftmord och spökhus”.

Under kommande dagar kommer även korta påor/påminnelser inför kommande berättarkvällar (som varit!) m.fl. att plockas bort ur poddflödet, enbart för att de har spelat ut sin rätt och därmed bara känns onödiga för er att ”råka” ladda ner.