Kategorier
Dalarna Folktro Gästrikland Hälsingland Historia Mord Nyheter

Robert gästar ”Hälsingepodden”

Det händer att någon av oss då och då gästar en annan podd. I juni träffade Robert Leif Eriksson från ”Hälsingepodden” för att medverka i ett avsnitt. Leif arbetade närapå 50 år som reporter och stationschef på SR Gävleborg innan han för några år sedan blev en glad pensionär med viss längtan till radiomedia. Därför driver han tillsammans med Destination Hälsingland podcasten ”Hälsingepodden” där man var annan vecka samtalar om Hälsingland ur olika perspektiv, framförallt turism och inflyttning. 
För några dagar sedan släpptes det avsnitt Robert är med i och ni får gärna klicka er in via Spotify eller er podcastapp och lyssna. Där samtals det om bland annat Historier från Hälsingland, Loos koboltgruva, turismutveckling i Hälsingland och Dalarna och mycket, mycket mer. Dessutom bjuder Robert på en historia om ett möte med ett väsen som aldrig varit med i någon av Robert och Fredriks poddar, ett så kallat memorat från 2023.

Länkar: 
Spotify
Podbean 
Apple podcast