Kategorier
Folktro Historia Mord Nyheter

Vi beklagar att efterfrågan är så hög – andra upplagan på väg

Vi börjar med att helt enkelt lägga oss platta och säga att vi har gjort ett misstag, förstaupplagan räckte inte till, alla har ännu inte fått boken skickad till sig. Vi skäms något enormt för att vi räknade så grovt fel på i runda slänga 100 böcker. När man släpper fjärde boken (vi är ju inga rookies längre) borde man ha bättre koll. Förlåt! Vi har varit i kontakt med förlaget och de har också helt slut på böcker, tokslut. Givetvis bad vi Alwa (vår förläggare) att trycka nya böcker och dessa är på gång, ordern är lagd på en dubbelt så stor andraupplaga jämfört med den första, men de anländer inte till oss förrän den 29 januari.

Alla ordrar fram till och med 20 april 2023 är skickade (de senaste igår eftermiddag) och ska komma fram inom kort. Någon däremellan har också slunkit med (eftersom vi trodde att böckerna skulle räcka), men i övrigt väntar vi nu på påfyllning av lagret.
Som ett litet ”plåster på såren” kommer vi utan extra kostnad att skicka med ett unikt häfte till alla som får vänta på boken, ett häfte som Loos koboltgruva gjort tillsammans med framlidne folklivsforskaren Ebbe Schön om ”Gruvfrun i Los”. Häftet kan inte köpas någon annanstans än hos oss eller via Loos koboltgruva.

Känner du ändå att ”näe, jag orkar inte vänta” går det såklart bra att mejla oss på historierfranhalsingland@gmail.com så ser vi till att ge dig pengarna tillbaka. Vill du ändå ha boken fanns det ett fåtal exemplar kvar på Ericssons bokhandel i Ljusdal för 329 kr st (utan vårt utlovade bonushäfte såklart, ej heller häftet om gruvfrun…). I skrivandets stund vet vi inte hur många böcker som finns på Helins i Bollnäs respektive Hudiksvall och Söderhamns bokhandlare. Däremot vet vi att den är slut även på nätet hos Adlibris och Bokus.

Än en gång ber vi om ursäkt för att några av er åter får vänta lite till. Så galet trist.

Med vänliga hälsningar
Robert Fors
Historier från Hälsingland