Kategorier
Folktro Mord Nyheter

Förboka Gåtfulla platser i Hälsingland redan idag – få bonushäfte på köpet!

I juni släpps boken ”Gåtfulla platser i Hälsingland” vilket är en guide till några av landskapets mest mytomspunna platser. Följ med till avrättningsplatser, magiska källor, hemsökta hus och områden där väsen sägs visa sig än idag. Varje avsnitt innehåller fakta om platsen i både vidskepelse och verklighet. Dessutom innehåller boken massvis med tips på andra saker att se längs vägen, samt är rikligt illustrerad med vackra bilder från landskapet. En annorlunda reseguide till det gåtfulla landskapet.
Läs historien – se platsen!

 

 

 

 

2021 släpptes boken ”Mytomspunna platser i Hälsingland” vilket är en guide till ett 60 tal-olika mystiska och hemsökta platser i landskapet. Boken blev en succé och förstaupplagan var slutsåld innan den nådde butik. Den nya boken ”Gåtfulla platser i Hälsingland” är en fristående uppföljare fylld med ännu fler märkliga besöksmål i varje del av landskapet.

ERBJUDANDE!
Erbjudandet 1. Boken ”Gåtfulla platser i Hälsingland” inkl. frakt 280 kr.
Erbjudande 2. Boken ”Gåtfulla platser i Hälsingland” + boken ”Mytomspunna platser i Hälsingland” inkl. frakt 450 kr. Böckerna levereras samtidigt.

SWISH 1235672431
BANKGIRO 5111-9261

Alla som bokar innan den 31 mars får ett bonushäfte på köpet med ännu fler besöksmål (kan ej köpas i efterhand). 🔥 Böckerna levereras i mitten av juni.