Kategorier
Folktro Historia Mord Nyheter

Angående Gåtfulla Hälsingland, berättarafton och poddstart

Angående boken Gåtfulla Hälsingland, den 29 sep skickar vi över ett klart manus till vår förläggare som i sin tur kommer att skicka det vidare på tryck. Sedan tar det någon vecka till innan den kommer tillbaka i tryckt form. Det betyder därmed ytterligare ca 7-10 dagars extra väntan för er (igen) d.v.s. en vecka in i oktober, men sedan blir det äventyr för hela slanten! 🌟
Under de kommande veckorna ska det sista skrivas klart, finslipas och sättas ihop, därför kanske det blir lite ”tystare än vanligt” från oss via sociala medier, men det är för en ytterst god sak.
Än en gång ett stort tack till er alla som har hållt ut och stöttat oss med både pepp och kärlek. Jag är också på rätt väg även om jag är oerhört trött. TACK!
I övrigt deltar vi på lördag kl. 19 i Historiska mord, märkliga livsöden och lustiga anekdoter – Berättarafton i Hamra Nationalpark, men redan på fredag kl. 06:00 släpps säsongens första poddavsnitt. Där kommer det att bjudas på sägner i olika former. Senare under hösten blir det även mord, livsöden och lyssnarberättelser.
Ta hand om er!
/ Robert
Historier
från Hälsingland