Kategorier
Folktro Mord Nyheter

Boksläpp ”Gåtfulla Hälsingland” 3 feb

Många frågar oss om vår kommande bok ”Gåtfulla Hälsingland” och när den släpps och det har nu blivit dags att ge er en slutlig uppdatering av när boken kommer. 🌟
Som ni alla har sett via statusuppdateringar har arbetet av olika anledningar dragit ut regält på tiden, vilket vi är mycket ledsna för. Efter en genomgång av materialet samt en koll kring trycktider m.m. med vårt bokförlag har vi äntligen spikat datum att gå på – fredagen den 3 feb 2023. Det betyder att boken släpps då ut till handeln men ni som redan har förbokat av oss kommer att få boken någon dag tidigare hemskickad till er tillsammans med det utlovade bonushäftet.

Än en gång ber vi om ursäkt för toklång försening och vi är extra glada att så många kan vänta så tålmodigt på något. Ni är faktiskt de bästa följarna/lyssnarna/läsarna man kan ha. Tack för att ni finns!
När boken släpps kommer vi också att hitta på lite spännande saker runtomkring i Hälsingland med omnejd, också via nätet i form av en direktsänd tillställning, men mer om det ber vi att få återkomma med. Niu ligger fokus på julkalendersläpp och sammanställning av boken så tryckeriet får något att jobba med!
Än en gång tack för att ni finns och är med oss!