Kategorier
Folktro Mord Nyheter

Angående hösten

God dag på er!

Hoppas att ni har haft en härlig sommar och att ni precis som vi är redo för en magisk höst fylld med många spännande berättelser från Hälsingland med omkringliggande landskap. Vi tänkte att det skulle vara på sin plats att vi berättar för er hur den närmaste framtiden ser ut.

Först och främst vill vi berätta att arbetet med vår kommande bok ”Gåtfulla Hälsingland” fortlöper sakta men säkert och att vi tror oss med bestämdhet kunna färdigställa den för utgivning under november månad, i god tid innan jul. Till er som har väntat och väntat och väntat ber vi åter om ursäkt, samtidigt som vi hoppas att ni kommer att gilla boken så pass mycket att den var värd all väntan.

Angående podden Historier från Hälsingland rullar vi ingång en ny säsong fredagen den 9 september med ett nytt avsnitt med historier ni lyssnare har skickat in till oss. Det känns som en bra start på hösten tycker vi!

När det gäller Historier från Dalarna får vi erkänna att tiden inte riktigt har räckt till, och på tok för få avsnitt har utkommit, vilket vi skäms lite för och lovar bot och bättring inom en mycket snar framtid. I september släpps därför ett nytt avsnitt som sedan följs upp med ett nytt avsnitt varje månad. Visa av erfarenhet att tiden inte alltid räcker till vill vi inte lova er några exakta släppdagar, men att det blir ett avsnitt i månaden kan vi utan pardon lova er.

Sedan har vi också en podcast till på gång och som släpps under hösten/vintern, men den ber vi att få återkomma till…

Slutligen, berättarkvällar bokas in allt eftersom och var vi är ser ni på vår hemsida, Facebook samt Instagram. Kom gärna och häng med oss. Ingen berättarkväll är den andra likt och du får aldrig höra exakt samma historier från den ena kvällen till den andra.

Vill du och din förening eller företag anlita oss för en berättarkväll hör gärna av er via mejl, Messenger eller telefon. Vi skräddarsyr efter ditt/era behov. Kontaktuppgifter hittar du på vår hemsida.

Tack för att ni finns och förgyller vår vardag! Utan er vore vi ingenting. Ni är grymma lyssnare/läsare/åhörare.

Robert
och Fredrik
Historier från Hälsingland

Historier från Dalarna

Hålltider under hösten
Podcast Historier från Hälsingland säsongsstart 9 sep
Podcast Historier från Dalarnas säsongsstart september
Boken Gåtfulla Hälsingland november
Ny podcast mer info kommer