Kategorier
Folktro Mord Nyheter

Sägenvandringar, podcastavsnitt och turer under jord – så här ser sommaren 2022 ut

Så här ser vår verksamhet ut sommaren 2022 🌟🌟🌟
* Från och med fredagen den 17 juni kl. 10 släpper vi något ”ljudligt” i vårt podcastflöde varje vecka tio veckor framåt. Mest traditionella avsnitt men det kan också dyka in annat spännande! Vi vill att ni ska ha något att se fram emot varje vecka, vi med också.
* Biljetterna till sommarens sägenvandringar upp på Blacksås, Hårgaberget samt (Holm i Harmånger) är släppta. Mer info om evenemangen hittar ni i respektive event under fliken ”Evenemang”. Dessutom dyker vi upp på ett fåtal andra platser också, var hittar ni på vår hemsida.
* I samarbete med Loos Koboltgruva erbjuder vi i sommar en ”Gruvskrock och sägentur” där Robert under en timme berättar om gruvornas väsen, spökhistorier, om dödsfall och tragiska livsöden nere i djupet. I priset ingår varm dryck. Mer info på Loos Koboltgruvas hemsida/Facebook.
* Fler avsnitt med Historier från Dalarna kommer också, såklart!
Vill du att vi besöker din förening/företag i höst/vinter? Hör av dig via mejl eller messenger så syr vi ihop något.
Ha en fortsatt trevlig sommar! ☀️
o Fredrik