Kategorier
Folktro Mord Nyheter

Viktigt meddelande angående boken ”Gåtfulla Hälsingland”

 

Saxat från Facebook:

God dag på er vänner! 🌟 Vi har två saker på hjärtat, en rolig och en mindre rolig. Vi börjar med den mindre roliga.
Släppet av boken Gåtfulla Hälsingland är flyttat från juni till september. Orsaken är enkel, det behövs mer tid med materialet, vi hinner helt enkelt inte med oss. Dels tid för att få ro att arbeta mer med texterna men också för att få fram ännu bättre bilder på de besöksmål vi vill delge er. Vi vill helt enkelt kunna ge er en så bra produkt det bara går och som känns rätt för oss, förhoppningsvis också för er. Dock skäms vi lite över att vår tidsplan inte riktigt höll. Förlåt!
De som förköpt boken och av någon anledning känner att väntan blir för lång till september får givetvis pengarna tillbaka, skicka ett mess via Messenger eller e-post så löser vi det. Till er andra vill vi rikta ett stort tack för ert stöd! 🙏

Den betydligt roligare saken är att vi själva under den andra hälften av sommaren kommer att arrangera några berättarvandringar/kvällar runtomkring i Hälsingland. Några platser har vi varit på förut, andra är helt nya för oss. Mer information om datum, tider, platser och teman kommer inom kort.

Tack för ordet. ❤️

 

/ Robert
o Fredrik

Historier från Hälsingland

P.S. ett nytt poddavsnitt landar hos er denna vecka, bara så att ni vet D.S.