En podcast blir tre

Historier från Hälsingland är en podcast om Sveriges kanske mest mytomspunna landskap (vilket hörs på namnet) Hälsingland. I podden möter vi allt från farliga väsen och klokt folk till brutala mördare och rövare och får höra om märkliga händelser som sägs ha utspelat sig i Hälsingland med omnejd. Personporträtt av kända hälsingar blandas med mytologiska varelser.
Historier från Hälsinglands poddavsnitt släpps natten mot fredag (kl. 00:00) jämna veckor.

Vidskepelse är en podcast om nordisk folktro. Här möter du väsen i alla dess skepnader, får höra om märkliga upplevelser och spännande sägner i både dåtid och nutid. Vi studerar äldre tiders läkekonst och får veta mer om olika former av spådom. Kort och gott, vi balanserar mellan vidskepelse och verklighet.
Nya avsnitt av Vidskepelse släpps natten mot fredag (kl. 00:00) ojämna veckor.  

Verklighet är en podcast om historiska brott och mord. Från hela Sverige hör vi om bestialiska mord och grymma förrövare.
Nya avsnitt av Verklighet släpps natten mot måndag (kl.00:00) ojämna veckor.