Vi behöver ditt stöd!

Då tvingas vi tyvärr åter konstatera att pandemin tagit fart igen. Det betyder att inga offentliga framträdanden kommer att ges av Historier från Hälsingland inom den närmaste tiden. Exakt hur länge det är så beror på hur allt artar sig kring virusets framfart.
Vår verksamhet består idag av följande: produktion av tre stycken podcast, författarskap samt berättarkvällar varav den sistnämnda är den enskilt absolut största inkomsten vi har. Därför ber vi er som i våras åter om hjälp. Uppskattar ni en eller flera poddar från oss får ni hemskt gärna stötta oss genom att SWISHA ett valfritt bidrag till 1235672431 Alla som swishar får om personen vill sitt namn uppläst i podden. Märk swishen med Gåva Alltså 1235672431 1235672431
Pengarna kommer att användas för att fortsätta utveckla våra tre poddar samt ge oss möjlighet att leta fram än fler spännande historier till i vår.
Tack på förhand och tack till er alla som lyssnar!

 

  • Driver du ett företag finns det möjlighet att få ut ditt budskap inför tiotusentals lyssnare genom att köpa reklam. För mer information ring Rasmus på telefon 073-0832110 eller mejla oss marknad@historierfranhalsingland.se Denna info finns också i avsnittsbeskrivningen
  • Fredagen den 11 december kl. 19 sänder Historier från Hälsingland live via FB Temat är ”Jul i folktron”. Mer info på vår hemsida, fb samt Instagram.
  • Följ gärna våra två andra poddar. Vidskepelse som handlar om nordisk folktro och Verklighet vars tema är historiska brott och mord och som dessutom har premiär nu på måndag den 23 november kl. 00:00 Båda dessa poddar finns också på fb och instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...