Berättarkväll på världsarvet Gästgivars sittning 2

Då kl. 19 redan är slutsåld slänger vi in en sittning till. Samma kväll, nästan samma historier. Möjligen några fler ?-historier! ?

Fullbokat kl. 19 men vi har en till sittning kl. 20:30 Skriv meddelande SWISHEN Gäst2 + förnamn på den/de som kommer. Exempel ”Gäst2 Robert Viktor”. SWISHnr är 1235672431

Fredagen den 28 augusti kl. 19 och 20:30 gästar succépodden Historier från Hälsingland världsarvet Gästgivars i Vallsta. Kvällen kommer att fyllas med spökhistorier, sägner, historiska mord och folktro. Under våren och sommaren 2020 har Robert och Viktor jobbat fram ett helt nytt körschema med mängder av historier som de aldrig tidigare har berättat inför publik och först att få höra dessa är publiken på Gästgivars.
Både innan och i pausen har du chans att äta/dricka gott i restaurangen.

En biljett kostar 100 och du bokar via SWISH 1235672431 Skriv i meddelandet datum + namn på den/de som kommer exempelvis ”28 Robert Viktor”.
Har du inte SWISH? Kontakta oss så får du ett kontonr att betala till. OBS! Ytterst begränsat antal platser!

Alla som bokar får inom ett dygn en bokningsbekräftelse. Om biljetterna säljer slut meddelas det via detta evenemang samt vår FB och Instagram.

Köpt biljett återlöses ej men givetvis kan du ge den vidare.

Vi ses på Gästgivars i Vallsta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...