Extrainsatt berättarvandring upp på Blacksåsberget

Extrainsatt!
Följ med Historier från Hälsingland upp på det mytomspunna Blacksåsberget och lyssna på märkliga historier om äregiriga bönders jakt efter rikedomar och om mystiska väsen som lever i i och omkring berget.
Sedan tre år tillbaka har Historier från Hälsingland vandrat upp på Blacksås, via parkeringen ”på baksidan” och de två kilometerna fram till stupet, samtidigt som vi stannat till på flera platser längs vägen och berättat sägner och historier från landskapet. I år gör vi det endast en gång och i en mer avskalad version där vi lovar att bjuda på några av de historier vi inte har haft med under tidigare år.

Tid: 3 aug kl. 18
Medverkande historieberättare under kvällen är Robert Fors och Viktor Hansson.

Antal platser är ytterst begränsade.
Biljetter köps via SWISH 1235672431 (Glöm ej förnamn samt datum så att vi vet vilken berättarkväll du ämnar besöka. Exempel ”Robert 27 jul”)

Pris: 100 kr per person (gratis upp till 6 år)

Tag gärna med en fikakorg att avnjuta tillsammans med utsikten vid stupet!

För frågor ring 073-993 74 51 eller mejla på historierfranhalsingland@gmail.com

Vägbeskrivning: Från Hudiksvall: Kör E4:an söderut till Njutånger, där du svänger höger mot Nianfors. Följ vägen ca 16 km, och strax innan du kommer fram till Nianfors svänger du höger mot Delsbo och Bobygden. Efter drygt 7 km kommer en liten skylt med Naturreservat, och där svänger du höger och följer sedan den vägen tills den tar slut vid en vändplan. Från Söderhamn: Kör E4:an norrut till Njutånger, där du svänger vänster mot Nianfors. Se ovan för fortsättningen. Den sista vägen fram till reservatet plogas inte på vintern och under våren är den bommad, tills dess att den är farbar.

Varmt välkomna till en spännande afton på Blacksås!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...