Berättarvandringar

I juli månad kommer Historier från Hälsingland att arrangera berättarvandringar upp på tre berg i Hälsingland. Det går till så att vi träffas på en bestämd plats nedanför toppen och tillsammans vandrar upp på berget. Under promenaden upp stannar vi till och ni får höra sägner, spökhistorier, om historiska mord och andra spektakulära händelser som sägs ha utspelat sig i Hälsingland med omnejd. Under kvällen deltar Robert Fors och Viktor Hansson som historieberättare.
Pris per deltagare är 100 kr (barn upp till 6 år går gratis). Det är ytterst begränsade platser och förbokning sker via SWISH 1235672431 (datum samt förnamn på den som kommer). Schemat för de tre bergen är enligt följande:

23 juli kl. 18 Järvsö Klack

27 juli kl. 18 Blacksås (från baksidan/Bobygda ej stupet)

29 juli kl. 18 Hårga FULLBOKAT!

Mer information under ”Evenemang” på vår Facebook (sidan är öppen och du behöver inte ha en fb-sida för att se).

Vi hoppas att vi ses!

Mvh
Robert
o Viktor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...