Direktsänd berättarkväll på Avholmsberget 29 maj

Vilken kväll vi hade tillsammans senast vi sågs! Aldrig förr har vi varit så nervösa inför en berättarkväll, aldrig förr har så många sett en av våra berättarkvällar, aldrig förr har vi fått så många glada tillrop för en kväll. Ni är världens finaste publik! Tack för att ni finns och är med oss!
Efter en sådan kväll känner vi att vi vill göra det igen. Andra historier, en annan plats men med samma historieberättare och samma (fast kanske ännu fler?) åhörare. Så, fredagen den 29 maj kör vi direkt från toppen av Avholmsberget (går det att få en finare bakgrund?!).
Direktsändningen sker via Facebook och kommer sedan att läggas ut på Youtube. Givetvis kommer du också att kunna se den i efterhand på Facebook.
Under kvällen kommer vi att bjuda på spökhistorier, hälsingemord, folktro och sägner från landskapet Hälsinglands alla delar. Dessutom kommer vi att ta en lite kort sägenrund i vårt avlånga land och höra lnågra sägner medväsen som inte omtalas i Hälsingland.
Dag och tid: fredagen den 29 maj kl. 20-21
Pris: Frivillig ”entrè” via SWISH 1235672431 eller bankgiro 5111-9261 (Hälsinglands Sparbank) .
Länk till eventet kommer några timmar innan sändning här på FB. Efter att sändningen är avslutad lägger vi ut den på Youtube.
Vi ses!
/ Robert
o Viktor
Berättarkvällen presenteras i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och Avholmsbergets Restaurang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...