Direktsänd berättarkväll den 1 maj!

Att varje vecka ha den äran att spela in poddavsnitt till Historier från Hälsingland är bland det bästa man kan få göra under dessa bistra tider. Ändå ska vi inte sticka under stolen med att vi saknar er alla något enormt!
För några dagar sedan frågade vi er om ni skulle kunna tänka er att lyssna på oss live fast via FB och Youtube. En liten specialkväll via nätet. Och aldrig någonsin har vi fått så många fina ord och uppmuntranden från er. 
Därför kör Historier från Hälsingland en berättarkväll inför tomma stolar men förhoppningsvis med massor av glada ansikten framför skärmarna. Direktsändningen sker via Facebook och kommer sedan att läggas ut på Youtube. Givetvis kommer du också att kunna se den i efterhand på Facebook.
Under kvällen kommer vi att bjuda på spökhistorier, hälsingemord, folktro och sägner från landskapets alla delar. Mycket av materialet är nytt för denna specialafton!
Dag och tid: fredagen den 1 maj kl. 18-19
Pris: Frivillig ”entrè” via SWISH 1235672431 eller bankgiro 5111-9261 (Hälsinglands Sparbank) .
Länk till eventet kommer några timmar innan sändning på FB och Instagram. Efter att sändningen är avslutad lägger vi ut den på Youtube.
Vi ses!
/ Robert
o Viktor
Berättarkvällen presenteras i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och Loos Koboltgruva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...