VIKTIGT MEDDELANDE!

Hej på er!
Vi vill börja med att säga att vi hoppas att ni alla, trots rådande omständigheter, mår bra och att ni känner er trygga oavsett var i världen ni uppehåller er. Vi befinner oss alla nu i ett läge som vi aldrig tidigare varit med om och som påverkar oss alla på olika sätt, både privat och inom jobben. En situation som kommer att kräva omtanke och uppoffring för oss alla. Ingen vet idag när viruset kommer att vara hanterbart men vi är övertygade om att tillsammans, länder och människor världen över, kommer vi att fixa det. Tillsammans är vi starka!
Vi har två viktiga meddelanden till er, en bra och en mindre bra. Och vi börjar som brukligt med den sistnämnda.
Med tanke på rådande omständigheter vi beslutat oss för att under den närmaste tiden ställa in och flytta på kommande berättarkvällar. Även om Sveriges regering har sagt att evenemang med upp till 500 besökare är möjliga att genomföra känner vi att det känns tryggast att pausa våra offentliga åtaganden för en tid framåt. Då varken vi eller någon annan vet hur länge detta läge i Sverige kommer att bestå kan vi inte säga någon tid när vi drar igång med berättarkvällar igen. Vi låter er alla veta genom vår Facebook, hemsida och Instagram så fort läget blir ett annat. Vi hoppas och tror att ni alla har förstående.
Ni som har köpt biljetter till våra kommande berättarkvällar behåller dem och kan därmed använda dem på det nya datumet. När de nya datumen väl annonseras ut och ni ser att ni inte kan närvara alternativt vill byta till en annan berättarkväll kontaktar ni oss via Messenger eller e-post historierfranhalsingland@gmail.com så ser vi till att hjälpa er med antingen återbetalning eller ändring av biljett. Vid frågor mejla oss på historierfranhalsingland@gmail.com eller skriv på Messenger.
Nu över till den bättre nyheten. Då nyhetsflödet just nu svämmar över av information kring viruset och dess framfart kan det däremellan behövas något annat att vila öronen med. Vi har beslutat oss för att under resten av mars, april och maj släppa istället för ett avsnitt var annan vecka dubbla upp d.v.s ge er ETT NYTT AVSNITT VARJE FREDAG kl. 00:00 Ja du läste rätt, ett nytt avsnitt varje vecka!
Nu behöver vi dock er hjälp och ert stöd. Då podden Historier från Hälsingland är och alltid kommer att vara gratis har berättarkvällarna gett oss möjlighet att jobba än mer med varje avsnitt. Nu när dessa uteblir under obestämd tid ber vi er att om ni kan och har möjlighet stödja oss i vårt arbete med kommande avsnitt under våren. Det finns två sätt:

Alt. 1 SWISHA valfri summa till 1235672431 alltså 1235672431. Märk swishen ”podd”. Alla som Swishar över 50 kronor lovar vi att läsa upp namnen på i ett avsnitt. Om ni vill. Annars är det bara att meddela oss så förblir ni anonyma.
Alt. 2 Bli Patreons med valfri summa.

https://www.patreon.com/user…

Givetvis kan man också som företagare gå in och köpa reklam till avsnitten och därmed varje vecka nå tusentals lyssnare. För endast 1000 kr per avsnitt lovar vi att delge lyssnarna ert budskap. Hör av dig via Messenger eller e-post historierfranhalsingland@gmail.com
Tack för att ni lyssnar på Historier från Hälsingland och ta hand om er så ses vi förhoppningsvis snart. Kram Robert och Viktor!

P.S: glöm inte bort vår novelltävling som pågår och där du har chansen att vinna hela 3000 kr. Andra och tredje plats får 1000 kr var. Sista chansen att skicka in ditt bidrag är den 30 april. För mer info besök vår hemsida, Instagram eller Facebook. Lycka till! D.S.

Dela gärna! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...