Podden fyller ett år och det ska firas!

Tiden går fort och nu på torsdag fyller podden hela ett år! Och det ska såklart firas. 

För snart ett år sedan släpptes Historier från Hälsinglands första poddavsnitt "Dubbelmörderskan och dårhuset" och redan dagen efter kom det andra avsnittet "Sjöodjur". Åtskilliga timmar på bibliotek, arkiv och i inspelningsstudion har runnit iväg sedan dess. Men arbetet med podden blir bara roligare och roligare. Och sedan i höstas är vi båda med och deltar i både föreläsningar och berättarkvällar runt om i Hälsingland och övriga delar av Sverige. Vilket är kanske det absolut roligaste med denna podd d.v.s. att få möta er lyssnare "öra mot öra" för att berätta om vårt fantastiska landskap. 

När det är kalas ska det givetvis firas och under veckan kommer det att komma ett par "presenter" från oss till er lyssnare.  

Ett jättetack till alla som lyssnar,tipsar om spännande berättelser och stöttar oss i vårt arbete med podden Historier från Hälsingland. För utan er vore vi och podden ingenting. Ni är grymma! Och kom gärna på en (eller flera) av våra berättarkvällar i sommar. Det är alltid kul att få träffa er lyssnare där ute! 

///Robert och Viktor 

Leave a Reply