Välkomna till Historier från Hälsinglands hemsida!

I maj blev vi med pod, i juli tillkom en Facebooksida och i september startades ett Instagramkonto. Vad är då nästa naturliga steg om inte en hemsida. Och här är den - Historier från Hälsinglands alldeles egna, nya, purfärska hemsida. Vad tycks? Vi är rätt nöjda om vi får säga det själva.

På Historier från Hälsinglands hemsida ska du som besökare få veta mer om podden och vilka vi är som ligger bakom den. Här kommer vi att presentera nyheter, publicera historier ni inte fått höra i podden och visa bilder och annat spännande från processen i att ta fram nya, spännande avsnitt. Dessutom siktar vi även på att så småningom få till en liten enkel webshop. Vem vill inte ha alldeles en egen Historier från Hälsingland T-shirt att glassa i på stranden i sommar? Nej tänkte väl det! 

Dessutom kommer du som besökare att enkelt kunna hitta samtliga avsnitt enkelt och snyggt länkade från Podbean så att du närsomhelst kan komma åt dem. 

Vi hoppas att ni gillar sidan. Hälsningar Robert & Viktor 

Leave a Reply